Naša priča…

Maček tvornica vijaka Zagreb osnovana je 1980. godine te se više od 30 godina s ponosom predstavljamo kao Vaš profesionalni partner i dobavljač vijaka i ručnih alata.

Tvornica vijaka obuhvaća površinu preko 1500 m2 i sastoji se od prodajnog, skladišnog i proizvodnog prostora. Osim naših proizvoda, u ponudi imamo i proizvode afirmiranih svjetskih proizvođača.

Naš asortiman sastoji se od proizvoda za pričvršćivanje, vijaka, alata te raznih drugih proizvoda potrebnim profesionalcima u području građevinarstva, instalacija te metalne i drvne industrije.

Edukacijskim seminarima omogućavamo krajnjim korisnicima da isprobaju proizvode u realnim uvjetima, takvo iskustvo pomoći će svakom partneru da na pravi način odabere najkvalitetniju opremu potrebnu za profesionalno izvođenje radova.

Uz edukaciju korisnika, provodimo i praktične edukacije zaposlenika te pomoću komunikacije s potrošačima usavršavamo svoje usluge. Glavni cilj nam je zadovoljan korisnik, stoga gradeći komunikaciju s partnerima razvijamo i vlastitu tvrtku.

maček-logo
sgs-logo

ISO Certifikat

Posjedujemo ISO 9001:2008 certifikat koji je pripremio ISO tehnički odbor ISO/TC 176, Quality management and quality assurance, pododbor SC 2, Quality systems. Certifikatom dokazujemo uspješno implementiran sustav upravljanja kvalitetom unutar naše organizacije te jamčimo klijentima kvalitetu i povjerenje. Našu organizaciju I sustav kvalitete razvijamo I unaprijeđujemo konstantno.

Proizvodi

Veliki izbor izuzetno kvalitetnih vijaka i spojnih tehnika najrazličitijih namjena i oblika.

Kupovina

Jednostavna online trgovina omogućuje brzu kupovinu iz udobnosti vašeg doma.

Dostava

Sigurna, brza i efikasna dostava naručenih artikala na vašu adresu.

Zastupstva

Vaš partner za vijke i ručne alate poznatih svjetskih proizvođača.